Malo o nama

jun 26 2015

D.o.o. Agroteam 019 je osnovana 2015.godine. u Zaječaru, malenom mestu na istoku Srbije, sa najplodnijom zemljom jugoistočne Evrope. Mi smo mlada i ambiciozna firma čija je osnovna delatnost okup, prodaja i transport poljoprivrednih proizvoda na veliko.

Trgovina poljoprivrednim proizvodima predstavlja ključni element svetske ekonomije. Otkupljujemo gotovo sve vrste ratarskih kultura. Već na početku godine vršimo ugovaranje otkupa. Najbolje uslove, koje postižemo u direktnim pregovorima sa domaćim i stranim kupcima merkantilnih roba, prenosimo na naše kooperante.
Mi znamo da je najbolja reklama zadovoljan klijent i da bolja ne postoji. Zato uz otkup i prodaju organizujemo i transport. Organizacija prevoza uopšte iziskuje savladavanje niza situacija za svakog pojedinca, kako organizacionih tako i formalno-pravnih. Ključna reč za rešavanje tih problema je POVERENJE između naših korisnika i nas.
NAŠA FIRMA TRGUJE:
Žitaricama (pšenica, kukuruz, ječam)
Uljaricama (suncokret, soja, uljana repica)
Komponentama za stočnu hranu (sojina i suncokretova sačma, repin rezanac, stočno brašno i dr.)
Konzumnom robom (pšenično brašno, suncokretovo ulje) i dr.
Gume
Rezervne delove, ulja i maziva za putnička i komercijalna vozila

Praksa je pokazala da direktni realizatori prevoza (vlasnici transportnih sredstava) obično iz ličnih interesa ne opravdaju poverenje klijenata i ne mogu svaki put da odgovore na najbolji način jer su im resursi ograničeni i dislocirani u odnosu na potrebe klijenta. To naročito važi za današnje uslove svetske ekonomske krize kada cena prevoza direktno utiče na korisnika da li će se realizacija i dogoditi. Zbog toga smo rešili da radimo kompletnu usludu otkup, prodaju i prevoz do Vas. Organizuje sve vrste prevoza po najboljem odnosu cene i kvaliteta usluge uz pravne garancije za isporuku. Radimo isključivo sa proverenim agentima i vlasnicima transportnih sredstava, koji se direktno nadmeću da cenom i kvalitetom odgovore na Vaš zahtev.

Mi znamo da je najbolja reklama zadovoljan klijent!
Vaš Agroteam!

Write a Reply or Comment